Camper huren in Puerto Montt

Een camper huren in Puerto Montt en rijden langs de piek van de besneeuwde Osorno vulkaan? Van oudsher een oud vissersdorpje, maar tegenwoordig is deze Chileense havenstad de hoofdstad van Chili’s merendistrict. De stad is inmiddels een belangrijk knooppunt en thuisbasis van zowel de Mapuche-indianen als ook een 100 jaar oude Duitse nederzetting. Eén van de redenen om Puerto Montt aan te doen is de gunstige ligging ten opzichte van onder andere het eiland Chiloé. de vissermarkt in Angelmó en de waanzinnig mooie Petrohue watervallen.

Onze camperverhuurder in Puerto Montt

Als een van de twee bestemmingen in Zuid-Amerika, werken we hier met lokale verhuurder Holiday Rent. Holiday Rent bestaat al meer dan 25 jaar en heeft locaties in Chili en Argentinië. Doordat hun personeel onder meer uit Nederland komt, kun je zelfs in het Nederlands geholpen worden. Er is een keuze tussen zes verschillende campertypes. De modellen bieden ruimte aan 2 tot 4 personen. Alle campermodellen zijn voorzien van een 4WD, waardoor ook de off-road wegen gemakkelijk begaanbaar zijn.

Grote afstanden in Chili

Bij een camper huren in Puerto Montt en het maken van een rondreis door Chili is de kans groot dat je flinke afstanden aflegt. Inbegrepen in het huurtarieven zijn 200 kilometers per dag. Ben je van plan om meer te gaan rijden? Overleg dan even welke pakketmogelijkheden er zijn zodat je meer kunt rijden. Denk mogelijk ook aan de optie van een extra bestuurder. Het is fijn om te kunnen wisselen bij lange afstanden. Op deze manier reis je snel en efficiënt maar ook veilig. Wil jij een camper huren in Puerto Montt en gebruik maken van extra bestuurders? Geef dit dan bij het boeken aan, zodat we dit voor je kunnen regelen.

Een camper huren in Puerto Montt

Mensen die voor de eerste keer Chili bezoeken staan verbaasd over het gevarieerde landschap. Van droge woestijnen tot gletsjers en reusachtige ijsschotsen. De natuur is op elke plek weer anders. Een camper huren in Puerto Montt is de start van een prachtige trip door het merendistrict, waarbij zeker helderblauwe meren, grote bossen en zelfs fjorden op het programma staan. Bezoek de nationale parken Vicente Perez Rosales en Alerce Andino en geniet van de thermale bronnen na een actieve dag in de buitenlucht.

Voordelen Worldwide Campers

Een camper huren in Puerto Montt via Worldwide Campers biedt verschillende voordelen:

  • Gratis offerte zonder verplichting
  • Campers voor elk budget
  • Zonder zorgen op reis met onze No-Risk Garantie
  • Transparante prijzen, inclusief alle benodigde verzekeringen
Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper