HomeBlogsTipsOff-road met een camper

Off-road met een camper

Off-road met een camper

Midden- & Zuid-Amerika is een adembenemdende mooie regio. Ondanks de toename in populariteit de afgelopen jaren heeft de regio nog niks aan haar charmes verloren. Een eerste associatie die men vaak heeft met de landen in Latijns Amerika is de ongerepte natuur. Één ding is inderdaad zeker, de natuurliefhebber kan hier zijn of haar hart ophalen! Maar daarnaast kan ook de cultuursnuiver en de avonturier hier uitstekend vertoeven. 

Bij een rondreis door deze regio van de wereld denk je misschien niet zo één, twee, drie aan een camper. Want kan je daarmee wel de ruige ongerepte natuur in? Het antwoord is JA! Niet alleen met een auto, maar ook zeker met een camper kun je een avontuurlijke rondreis maken in Zuid Amerika. Onze verhuurders op deze locatie bieden verschillende 4x4 campertypes aan, waarmee jij elke zand en gravel weg kunt trotseren.

Onze locaties in Midden- & Zuid-Amerika

Via Worldwide Campers kun je wereldwijd een camper huren. Op de continenten Midden- & Zuid-Amerika verhuren wij campers in de volgende landen: 

Argentinië

Dans de tango in Buenos Aires, bezoek een van de vele watervallen of geniet van een lekker stukje vlees met een lokaal wijntje. in Argentinië zit onze verhuurder Rutasur en hier kun je kiezen uit verschillende 4x4 SUV's met daarop vaste cabines. Hiermee kun je zonder problemen over onverharde wegen rijden

Rutasur heeft zes verhuurlocaties in Argentinië, namelijk: Salta, Mendoza, San Martin de Los Andes, El Calafate, Ushuaia en Buenos Aires. Je kunt kiezen voor een rondreis door Argentinië zelf, of steek de grens over naar bijvoorbeeld Chili, Uruguay, Brazilië en Paraguay. De camper moet dan wel weer terug gebracht worden in Argentinië. 

Camper huren in Argentinië

Chili

Tijdens een rondreis door Chili reis je door verschillende klimaatzones. De ene dag sta je in de Atacama woestijn en de volgende dag sta je in Zuid Patagronië aan de voet van een gletsjer. Dit langste land ter wereld is een land van contrasten. Fun Fact: Wist je dat Chili ruim 4000 kilometer lang is? Dat is ruim 12 keer heen en weer van Groningen naar Maastricht!

In Chili zit onze verhuurder Holiday Rent. Hier kun je kiezen uit verschillende SUV's met daarop vaste cabines. Alle voertuigen hebben 4 wheel drive en zijn voorzien van all season banden. Zo kan je zonder problemen die verschillende kilmaarzones binnen Chili trotseren. Het is ook mogelijk 'crossborder' reizen te maken naar het nabij gelegen Argentinië, Bolivia, Brazilië, Paraguay, Peru of Uruguay. Wel moet je de SUV weer terug inleverin op een van de zeven verhuurlocaties in Chili. De verhuurlocaties van Holiday Rent ziten in: Arica, Balmaceda, Calama, Coyhaique, Puerto Varas, Punta Arenas, Santiago.

Camper huren in Chili

Colombia

laat je overweldigen door de koloniale steden, de gastvrije bevolking, de koffiestreken, en de prachtige stranden. Bij onze verhuurder Karakoles, in Colombia, verhuren ze mooie jeeps met een rooftop tent. De voertuigen hebben een complete kampeeruitrusting en zijn geschikt voor maximaal 4 personen. 

De campers van Karakoles zijn te huren in Bogota en Cali. Voor beide locaties zijn transfers inbegrepen vanaf en naar het vliegveld. Dit is nodig omdat deze steden in een natuurreservaat liggen en alleen door de lokale bevolking te bereiken is. Je hebt de optie om de camper op te halen en te retouneren in dezelfde locatie, maar je kan ook voor een 'one-way' kiezen tussen beide steden.

Camper huren in Colombia

Costa Rica

Ga op rondreis door al het natuurschoon dat dit land te bieden heeft en spot het nationale symbool van Costa Rica, de luiaard! In Costa Rica kun je op rondreis met een camperbusje of jeep met rooftop tent van Costa Rider Campervan. Zo heb je het comfort van een bed, maar behoud je de flexibiliteit door de grootte van eht vervoersmiddel.

De verhuurlocatie waar je de camper ophaalt, ligt in Alajuela, ongeveer twintig minuten van de luchthaven van San Jose. Costa Rider Campervan regelt gratis vervoer van en naar de luchthaven. Ze kunnen je ook op andere locaties in Costa Rica ophalen en terugbrengen, informeer hiervoor bij ons customer service team.

Camper huren in Costa Rica

 

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper