Camper huren in Gold Coast

Wil je graag Gold Coast in Australië verkennen? Dan is het huren van een camper in de Gold Coast dé manier. Gold Coast biedt adembenemende stranden, waaronder Surfers Paradise en Broadbeach, perfect voor zon, zee en surfen. Natuurliefhebbers kunnen genieten van wandelingen in Lamington en Springbrook National Park met prachtige watervallen en regenwouden. Cultuurliefhebbers vinden plezier in Surfers Paradise met winkels, restaurants en attracties. Voor food lovers zijn er lokale lekkernijen zoals verse zeevruchten. Met een gehuurde camper ontdek je deze bruisende regio op je eigen tempo, genietend van de vrijheid om van de ene attractie naar de andere te reizen. Perfecte manier om de veelzijdigheid van de Gold Coast te ervaren.

 

Ontdek het oosten van Australië per camper

Met een camper vanuit de Gold Coast het betoverende oosten van Australië ontdekken is een onvergetelijk avontuur. Verken Dorrigo National Park met weelderige regenwouden en geniet van zon en zee op de stranden van Byron Bay. Reis verder naar het noorden en ontdek Fraser Island, 's werelds grootste zandeiland met unieke meren en duinen. Richting Sydney wachten bruisende steden en prachtige landschappen. Met een huurcamper beleef je de diversiteit van de oostkust van Australië in volle pracht.

Camper huren in Gold Coast

Anders dan een camper huren in Gold Coast, kun je de camper ook ophalen in een andere stad. Je kan bij Worldwide Campers in Australië ook terecht voor camperhuur in onder andere Brisbane, Sydney, Hobart, Melbourne, Adelaide en Perth. Ben je op zoek naar advies of meer informatie over de verhuurlocaties of verschillende campertypes, neem dan contact op met ons customer service team.

Goed verzekerd op camperreis

Aan de oostkust van Australië biedt Worldwide Campers onder andere Gold Coast aan als verhuurlocatie. Bij deze verhuurlocatie kun je een camper huren van Jucy, met unieke designs! Bij deze verhuurder beschikt je over ongelimiteerde kilometers en is de camperinventaris altijd inclusief in de huurprijs. Onze campers zijn altijd standaard WA verzekerd en ook tegen diefstal of vandalisme. Je hebt ook de optie om een No-Risk verzekering af te sluiten. Zie voor meer informatie de pagina verzekeringen.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper