Camper huren in Melbourne

Een camper huren in Melbourne voor een fantastische rondreis door Australië? Melbourne is een gezellige stad aan de zuidoostkust van Australië. Als je je huurcamper hier ophaalt en de stad uit rijdt, ben je direct middenin de natuur. Zo kan je met je camper naar het nabijgelegen Phillip Island om pinguïns te zien of naar Cape Otway om koalaberen te spotten. Overnachtingsmogelijkheden voor jou en je camper zijn er in het gebied rond Melbourne in overvloed. Langs de kust ten westen van Melbourne kan je de camper neerzetten op een van de kampeerplaatsen in de vele nationale parken. Ook kan je doorrijden naar Adelaide en daarvandaan met je camper een rondreis door de Australische outback beginnen.

Start je camperreis in Melbourne

Naast bovengenoemde bezienswaardigheden, is het zeker de moeite waard om een dagtocht te maken over de Great Ocean Road. Deze kustroute leidt langs spectaculaire rotsformaties en de ruige oceaan. Een prachtige rit tussen Torquay en Allansford! De bochtige weg vergt wel veel oplettendheid dus het is aan te raden veel stops te nemen. Er zijn veel uitkijkpunten en parkeerplaatsen langs de weg waar je bijvoorbeeld rustig kunt lunchen binnen of buiten je huurcamper. Door op pad te gaan met de huurcamper kan je gaan en staan waar je wilt en biedt dit veel vrijheid en mogelijkheden. Voor geschikte campings voor de camper moet je in Australië kijk je op deze campinggids.

Camper huren in Australië

In het zuidoosten van Australië biedt Worldwide Campers Melbourne aan als verhuurlocatie. Je kunt in Melbourne je huurcamper van bijvoorbeeld Britz, Apollo of Cheapa Campa ophalen en hem eventueel in een andere stad weer inleveren. Dit geeft je alle vrijheid om je eigen rondreis te plannen door Australië. Worldwide Campers heeft in Australië een ruim aanbod huurcampers, geschikt voor één tot wel zes personen. Ook een camper huren in Melbourne? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor een rondreis per camper door Australië. Wie weet begint je eerst volgende campervakantie in Melbourne, Australië!

Op camperreis door Australië

Worldwide Campers heeft verschillende verhuurlocaties verdeelt over heel Australië, zoals Sydney, Alice Springs, Adelaide, Darwin en Broome. Naast een camper huren in Melbourne heeft Worldwide Campers ook een verhuurlocatie in Hobart op het prachtige eiland Tasmanië, ongeveer 240 km van de Australische zuidkust. Dit eiland is zeer geschikt voor een bezoek met de huurcamper en heeft heerlijke rustige wegen. Neem contact op met het customer service team voor meer informatie over onze verhuurlocaties of te huren campertypes.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper