Camper huren in Adelaide

Een camper huren in Adelaide voor je rondreis door Australië kan voordelig en eenvoudig via Worldwide Campers. Met een huurcamper zie je meer van de omgeving van Adelaide en heb je de ultieme vrijheid tijdens je vakantie in Australië. Zo kan je bijvoorbeeld rijden naar de wijngebieden van de Barossa Valley, ongeveer 70 kilometer gelegen vanaf Adelaide. Bezoek in de Barossa Valley de meer en minder bekende wijnhuizen, zoals de wijnkelder van Jacobs Creek. Voor een andere mooie dagtrip met je camper kan je een bezoek brengen aan het Fleurie schiereiland op ongeveer 110 kilometer afstand van Adelaide. Ook Kangaroo Island is erg mooi om te bezoeken tijdens je camperrondreis. Om al deze mooie gebieden te bewonderen is een camper huren in Adelaide hiervoor perfect. Je geniet volop van de vrijheid en privacy die een camper je biedt.

Start je camperreis in Adelaide

Het groene en gezellige Adelaide wordt door de Australiërs ook wel de ’20 Minute City’ genoemd. De stad is compact en goed bereikbaar. Vanuit de binnenstad ben je in 20 minuten ofwel op het strand, of de nabijgelegen Adelaide Hills of wijngebied McLaren Vale. Voor kunstliefhebbers loont het de moeite hun trip naar Adelaide in het voorjaar te plannen: elk jaar vindt begin maart het Adelaide Festival plaats. Een van de grootste kunstfestivals ter wereld, waar mensen van over de hele wereld op af komen.

Huurcampers in Adelaide

In het zuiden van Australië biedt Worldwide Campers Adelaide aan als camperverhuur locatie. Je kunt in Adelaide een camper huren van Cheapa, Apollo, Britz en Maui. Of je nu gaat genieten van een camperrondreis met het hele gezin of gaat backpacken met vrienden of je partner. Via Worldwide Campers vind je altijd een huurcamper die past bij je wensen en eisen. Combineer je rondreis door Australië met een bezoek aan Sydney, Alice Springs of Brisbane en ontdek de vele natuurwonderen die Australië je biedt.

Meer verhuurlocaties in Australië

Naast een camper huren in Adelaide kunt je via Worldwide Campers ook een vrijblijvende offerte aanvragen voor je camperrondreis door het prachtige Australië vanuit bijvoorbeeld Melbourne, Perth en Cairns. Mocht je ook nog het eiland Tasmanië willen verkennen, dan kan je een camper huren in hoofdstad Hobart. Zoek je meer informatie over je ophaal- of afleverlocatie of over het juiste campertype, neem dan contact op met ons customer service team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper