Camper huren in Hobart

Op je rondreis door Australië kan je een aantal dagen uittrekken om het eiland Tasmanië, voor de Australische zuidkust, te verkennen per huurcamper. Een camper huren in Hobart zorgt voor een unieke ervaring. De Nederlander Abel Tasman ontdekte het eiland dat zich bij uitstek leent voor een ontdekkingsreis per camper. De wegen zijn er heerlijk rustig en de afstanden niet al te groot. Wie het hele eiland op zijn gemak per huurcamper wil rondreizen, doet er goed aan om daar een dag of tien voor uit te trekken. Deze hoofdstad ademt de sfeer van een rustig vissersplaatsje en het Tasmanian Museum is absoluut een bezoek waard. Hier kan je meer te weten komen over de geschiedenis en de bevolking van Tasmanië. Een camper huren in Hobart is de perfecte start voor elke rondreis door Tasmanië.

Start je camperreis in Hobart

Kies je voor een camper huren in Hobart, rijd dan naar het westen en je bereikt via een rustig groen heuvellandschap het Mount Field National Park. Hier vallen mooie wandelingen te maken door de regenwoudachtige bossen met diverse watervallen. Vervolg met je camper de weg richting het noorden en je komt door een uitgestrekt gebied met bossen, heuvels en meren, zoals Lake St. Clair, het diepste meer van Australië dat werd gevormd in de ijstijd. Via de spookstad Queenstown, met afgravingen en goudmijnen, bereikt je met je huurcamper Cradle Mountain National Park, een van de mooiste gebieden van Tasmanië. Je rondreis per huurcamper vervolg je daarna oostwaarts via het kleine plaatsje Sheffield vol gekleurde muurschilderingen.

Bezoek de Nationale Parken

Nog een paar uur verder naar het oosten bereik je Launceston, de tweede stad van Tasmanië, met veel leuke restaurantjes en winkels. Hierna vervolg je je camper rondreis naar de oostkust, naar de witte stranden, rode rotsen en turquoise water van de Bay of Fires. Langs de oostkust rijd je naar het plaatsje Bicheno, waar je in de buurt een bezoek kunt brengen aan de Fairy Penguin Rookery, een plek waar pinguïns aan land komen. Wanneer je hiervandaan je rondreis per camper richting het zuiden vervolgt, komt je langs twee schitterende nationale parken: Freycinet en Tasman National Park, bij uitstek plekken om veel wildlife te zien. Vanaf Tasman National Park rijd je terug naar Hobart, waar je je huurcamper weer in kunt leveren. Bij Worldwide Campers heb je ook de mogelijkheid om je camper op een andere locatie in te leveren.

Camper huren bij Worldwide Campers

In Hobart biedt Worldwide Campers huurcampers aan van Britz, Apollo en Maui. Of je nu op zoek bent naar een kleine camper voor jou en je partner, een grote camper voor het hele gezin of een 4WD camper wilt huren voor een avontuurlijke reis vanuit Hobart. Bij Worldwide Campers vind je altijd een geschikte camper voor je camperrondreis door Tasmanië. Naast een camper huren in Hobart om Tasmanië te ontdekken, kan je via Worldwide Campers ook een camper huren op het Australische vasteland, bijvoorbeeld in Adelaide, Alice Springs, Sydney, Cairns en Perth. Voor meer informatie over onze verhuurlocaties in Australië, kan je contact opnemen met ons customer service team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper