Camper huren in Perth

Perth is de grootste stad van West-Australië en de vierde grootste stad van het land. Mocht je een camper huren in Perth en je rondreis vanuit deze grote stad beginnen, dan moet je er rekening mee houden dat Perth op grote afstand van andere grote steden ligt. Omdat je lange afstanden door nauwelijks bewoond gebied rijdt en weinig winkels tegenkomt onderweg, is Perth een goed punt om benodigde spullen in te slaan. Daarnaast ligt de stad aan de Indische Oceaan en wordt doorstroomd door de Swan rivier. Voordat je met je huurcamper de stad verlaat, moet je ook zeker even een bezoek brengen aan het enorme Kings Park. Dit park met zijn mooie botanische tuinen ligt midden in de stad.

Start je camperreis in Perth

Wanneer je je camper ophaalt in Perth, kan je ervoor kiezen richting het noorden te rijden. Je komt dan langs de ongerepte kust met nationale parken zoals Nambung National Park, waar je de Pinnacles kunt zien, een aantal kalkstenen pilaren die vanuit het zand zo’n zes meter de lucht in rijzen. Nog verder naar het noorden vind je mooie riffen, zoals het bekende Ningaloo rif. Wie kennis wil maken met dolfijnen, moet zijn reis per huurcamper zeker even stoppen bij Monkey Mia, waar er met dolfijnen gezwommen kan worden. Een andere mogelijkheid vanuit Perth is om naar Adelaide aan de zuidkust te reizen. Je rijdt dan met je camper door de Nullarbor vlakte, een uitgestrekt gebied zonder bomen. Stop tijdens je rondreis langs de zuidkust ook zeker in de buurt van de plaats Albany, waar je bossen met reusachtige eucalyptusbomen vindt. Hier hebt je een goede kans om tussen de bladeren koala’s te zien.

Camper huren bij Worldwide Campers

Worldwide Campers heeft in Perth huurcampers van diverse verhuurbedrijven ter beschikking. Zo kan je hier een camper huren van bijvoorbeeld Britz, Apollo of een vrolijk beschilderde tweepersoons Hippie Camper, die ideaal is voor jongeren met een beperkt budget. Wil je je camper ophalen in Perth, maar achterlaten in bijvoorbeeld Adelaide of Broome, dan is dat bij de meeste verhuurders geen probleem. Vraag naar de mogelijkheden bij ons customer service team.

Camper huren in Australië

Naast je camper huren in Perth kan je in Australië via Worldwide Campers ook een camper huren in bijvoorbeeld Darwin, Cairns, Sydney, Alice Springs en Melbourne. Worldwide Campers heeft ook een verhuurlocatie op het eiland Tasmanië, in de hoofdstad Hobart. Neem contact op met ons customer service team voor meer informatie en advies over onze verhuurlocaties en specials in Australië.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper