Camper huren in Sydney

Wil je een camper huren in Sydney? Sydney is de perfecte uitvalsbasis om je rondreis door het zuidoosten van Australië te beginnen. Een uurtje rijden buiten Sydney vind je een schitterend natuurgebied, The Blue Mountains. Hier kun je kilometers ver over het groene berglandschap turen. Waar je in Australië ook komt, het land is bij uitstek geschikt voor rondreizen per camper. Overal vind je prima uitgeruste campings, geschikt voor campers. Ook veel nationale parken en staatsbossen beschikken over goede kampeerplekken, waar je jouw camper neer kunt zetten. Een camper huren in Sydney geeft je de ultieme vrijheid om Australië op eigen tempo te ontdekken. Maak een gratis en vrijblijvende offerte in het menu op de website.

Ontdek wereldstad Sydney

Een camper huren in Sydney geeft je perfecte start- of eindpunt voor je camperreis door Australië. Deze wereldstad is een heerlijke plaats en niet voor niets de meest populaire plaats van Australië. Het aangename klimaat en de mooie ligging aan zee maken het niet verwonderlijk dat veel mensen hier blijven om te genieten van de Australische ‘no worries’ lifestyle. Spreid je picknickkleedje uit in de Botanische Tuinen of pak de ferry naar Manly en vaar door de havens van Sydney als een echte ‘local’. Ben je opzoek naar de leukste campgrounds op je route? Check dan deze campinggids.

Camper huren in Sydney

Mocht je een camper huren in Sydney, dan heb je een hele ruime keuze uit camperverhuurders. Reis je alleen met je partner of een vriend en ben je op zoek naar avontuur? Dan passen de budget campervans van Hippie, Jucy, Camperman Australia of Cheapa Campa bij je reis. Reis je met je gezin en ben je op zoek naar wat meer comfort? De campers van Apollo, Maui, Britz en Star RV zijn dan geschikt voor jou. Deze camperverhuurders bieden je allemaal verschillende modellen waar je uit kan kiezen, waardoor er voor elk budget een geschikte camper is te vinden.

Camper huren in Australië

Je kunt een camper huren in Sydney, maar je hebt keuze uit veel meer steden in Australië: Melbourne, Adelaide, Cairns, Darwin, Brisbane, Broome, Alice Springs en Perth. Worldwide Campers heeft ook een verhuurlocatie in Hobart, op het eiland Tasmanië. Je kunt er ook voor kiezen om je camper op te halen in Sydney en in te leveren in een andere stad in Australië, zoals Cairns. Hier zitten wel one way kosten aan verbonden, die verschillen per verhuurder. Heb je nog vragen over camperhuur in Sydney? Neem dan contact op met ons customer service team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper