Camper huren in Brisbane

Brisbane in Queensland is een van de grootste steden van Australië. Wanneer je met je huurcamper deze stad uitrijdt, kom je terecht bij een aantal van de mooiste stranden van de oostkust. Surfliefhebbers kunnen hun hart ophalen wanneer ze met hun camper richting het zuiden rijden. Daar ligt aan de Gold Coast het bekende strand Surfers Paradise met zijn perfecte surfgolven. Wie wil duiken, snorkelen of vissen kan met de huurcamper vanuit Brisbane naar het noorden rijden, naar de Sunshine Coast. En wilt u het binnenland verkennen? Direct ten westen van Brisbane kom je met je camper bij een gebied met mooie meren, waar je prima een nachtje of langer kunt verblijven. Hoe je de rondreis door Australië ook maakt, een camper huren in Brisbane zorgt er voor dat je altijd op mooie plekken komt!

Ontdek Brisbane en omgeving per camper

Brisbane is de derde grootste stad van Australië, na Sydney en Melbourne. Met een typisch subtropisch klimaat is het heerlijk toeven in deze stad. Net als de andere Australische steden, is Brisbane prima met openbaar vervoer maar zeker ook per camper te ontdekken. Het raster systeem van de stad maakt het makkelijk navigeren. Maak een tripje over de Brisbane rivier, abseil van Kangaroo Point Cliffs of huur een fiets en rijd door de Botanische Tuinen. Een leuke dagtocht is een ferry oversteek naar Moreton Island. Maar ook in Brisbane zelf is genoeg te zien en beleven.

Onze huurcampers in Brisbane

Aan de oostkust van Australië biedt Worldwide Campers Brisbane aan als verhuurlocatie. Je hebt hier een ruime keuze uit de campers van Hippie Camper (max. 2 personen), Cheapa Campa, Britz, Star RV of Apollo. Wij werken alleen met uitstekende camperverhuurders, zodat je zorgeloos kan genieten van je Australië rondreis. Bij alle verhuurders beschikt je over ongelimiteerde kilometers en is de camperinventaris altijd inclusief in de huurprijs. Onze campers zijn altijd standaard WA verzekerd en ook tegen diefstal of vandalisme. Je hebt ook de optie om een No-Risk verzekering af te sluiten. Zie voor meer informatie de pagina verzekeringen.

Camper huren in Australië

Anders dan een camper huren in Brisbane, kun je de camper ook ophalen in een andere stad. Je kan bij Worldwide Campers in Australië ook terecht voor camperhuur in onder andere Sydney, Hobart, Melbourne, Adelaide en Perth. Ben je op zoek naar advies of meer informatie over de verhuurlocaties of verschillende campertypes, neem dan contact op met ons customer service team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper