Camper huren in Alice Springs

Wil je een camper huren in Alice-Springs? Alice-Springs, ook wel kortweg Alice genoemd, is een ideaal startpunt als je per huurcamper de outback van Australië wilt verkennen. De stad ligt in het geografische midden van Australië en wordt aan alle kanten omgeven door de rode zandvlaktes van de MacDonnell Ranges. Mocht je een camper huren in Alice-Springs, dan kun je makkelijk beroemde hoogtepunten als Ayer’s Rock (Uluru) en het nationale park Kata Tjuta bereiken. Het gebied rond Alice Springs werd oorspronkelijk bewoond door de Aboriginals. Tijdens de camperrondreis door het gebied rondom Alice Springs kun je heel wat te weten komen over hun geschiedenis. Op veel plekken die voor de Aboriginals van historisch belang zijn, vind je informatieborden. In de stad zelf kun je tevens authentieke Aboriginalkunst kopen. Maak een gratis en vrijblijvende offerte voor camperhuur in het menu van de website.

Start je camperreis in Alice Springs

Wil je de reis beginnen in het midden van Australië en een camper huren in Alice-Springs? Bij Worldwide Campers heb je keuze uit een camper van Apollo, Britz, Maui of Cheapa Campa. Uiteraard is het bij de meeste verhuurders mogelijk om de huurcamper in te leveren in een andere plaats dan waar je hem hebt opgehaald. Je kan de camperrondreis dus prima beginnen in Alice-Springs en eindigen aan de oostkust van Australië. Wil je een camper huren vanuit Alice-Springs voor een zogeheten one way? De kosten van een one way verschillen per verhuurder. Informeer bij ons customer service team over de kosten van een one way.

Rondreis door de Australische Outback

De outback van Australië is een ruig gebied, met maar weinig steden. Van zuid naar noord loopt er door het hele gebied een goed begaanbare snelweg. Daarnaast zijn er ook veel onverharde wegen. Als je graag wil rondreizen in centraal Australië, informeer dan naar de gebieden waar je wordt afgeraden om te rijden. Houd er verder ook rekening mee, dat je op je rondreis door dit gebied maar mondjesmaat benzinestations tegenkomt. Het is aan te raden bij elke mogelijkheid de huurcamper vol te tanken. Ben je op zoek naar campings? Kijk op de website van FindaCamp voor een overzicht.

Camper huren in Australië

Naast een camper huren in Alice Springs, kun je via Worldwide Campers ook een camper huren in andere Australische steden zoals SydneyAdelaideBrisbanePerthDarwin en Cairns. Worldwide Campers heeft ook een verhuurlocatie op het Australische eiland Tasmanië, namelijk in de hoofdstad Hobart. Benieuwd of er momenteel specials en kortingen zijn voor camperhuur in Australië? Kijk dan op onze aanbiedingen. Wil je graag meer informatie over campertypes en de tarieven, neem dan contact op met het customer service team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper