Camper huren in Cairns

Ben je van plan om een camper rondreis te maken door het noordoosten van Australië? Begin dan je rondreis in Cairns aan de oostkust. Cairns is gelegen in Queensland en een uitstekende locatie om een camper te huren. Cairns heeft vanwege de ligging een tropisch klimaat en is daarom ook een populaire reisbestemming bij onder andere backpackers. In de buurt van Cairns vind je vele attracties, die je kunt bezoeken met je huurcamper. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan Daintree National Park en Cape Tribulation. Ook is Cairns erg geliefd bij duikers. Vanaf Cairns vertrekken er diverse dagexcursies richting het Great Barrier Reef, het grootste koraalrif ter wereld en ook wel het achtste wereldwonder genoemd. Je kunt een camper huren in Cairns en in zuidelijke richting reizen naar Brisbane of Sydney.

Ontdek Cairns en omgeving per camper

Naast bovengenoemde tips is het zeker de moeite om een aantal dagen het binnenland van Cairns in te trekken. De Atherton Tablelands lenen zich bij uitstek voor een paar relaxte dagen. Het landschap hier is groen en heuvelachtig. Heel anders dan de subtropische kustlijn. Cairns zelf is een kleine stad, met amper meer dan 100.000 inwoners. De typische Australische ‘no worries’ lifestyle viert hier hoogtij. Pak een biertje, gooi een stuk kangoeroe steak op de ‘barbie’ (BBQ) en proost mee met de Aussies! Ook hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een campground. Via deze campinggids zie je direct een overzicht van alle campgrounds bij jou in de buurt.

Camperhuur in Cairns

Of je nu op zoek bent naar een grote camper voor het hele gezin of gaat backpacken met je partner of vrienden, bij Worldwide Campers is het aanbod campers in Australië erg groot. Wij werken samen met gerenommeerde camperleveranciers vanuit Cairns, die zowel backpack campers als ruime motorhomes aanbieden. Boek via Worldwide Campers een camper bij Hippie, Cheapa, Britz, Apollo, Maui of Star RV en ervaar Australië met een huurcamper vanuit Cairns. De tarieven zijn altijd inclusief ongelimiteerde kilometers, camperinventaris en verzekeringen. Zo kan je zorgeloos genieten van een camperrondreis door het prachtige Australië.

Camper huren in Australië

Wil je in plaats van een camper huren in Cairns liever een andere Australische stad als beginpunt van je rondreis? Via Worldwide Campers kan je ook een huurcamper reserveren in BrisbaneSydneyAlice Springs en Adelaide. Wens je de huurcamper in te leveren op een andere plaats dan waar je deze heeft opgehaald? Vraag dan bij ons customer service team naar de one-way camperverhuur mogelijkheden.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper