Camper huren in Broome

Voor een prachtige rondreis door het noorden van Australië kan je een camper huren in Broome. Aan het begin van de vorige eeuw was deze stad het centrum van de parelvisserij, waardoor de stad een rijke historie heeft. Broome ligt op een schiereiland in de Indische Oceaan en is omgeven door tropische bossen en schitterende stranden. Door zijn noordelijke ligging kreeg Broome tijdens de Tweede Wereldoorlog veel aanvallen te verduren. Liefhebbers van geschiedenis kunnen in deze stad veel leren over de positie van Australië tijdens de Tweede Wereldoorlog. En voor wie nog verder terug wil in de tijd: in de omgeving van Broome zijn ook sporen van dinosaurussen te vinden. Natuurliefhebbers zullen vooral genieten van de tropische flora en fauna rondom de stad en de ongerepte kust.

Start je camperreis in Broome

Wanneer je je huurcamper ophaalt in Broome, dan heb je twee keuzes voor je camper rondreis. Je kunt naar het noorden rijden door het prachtige gebied van de Kimberleys, een wildernis met rotsen, watervallen en wilde dieren. Daarna kan je je weg vervolgen door de Northern Territory tot aan de plaats Darwin. Houd er wel rekening mee dat dit deel van Australië dunbevolkt is en dat er weinig goede wegen zijn. Informeer daarom van te voren altijd goed welke wegen begaanbaar zijn voor uw huurcamper. Rijd met je huurcamper vanuit Broome naar het zuiden dan kan je spectaculaire rotskusten verwachten, schitterende stranden en nationale parken met tropische vegetatie. Ongeveer halverwege de weg tussen Broome en Perth ligt het Ningaloo Rif, een must voor wie iets wil zien van het Australische onderwaterleven.

Camper huren bij Worldwide Campers

In Broome kan je bij Worldwide Campers onder meer een camper huren van Apollo, Britz, Maui of Cheapa Campa. Gezien de ruige natuur en onverharde wegen in bepaalde delen van Australië is het zeker te overwegen een camper van het type 4WD te huren. Je hebt uiteraard de mogelijkheid om je camper in Broome te huren en hem af te leveren op een van onze andere verhuurlocaties, bijvoorbeeld in Darwin of Perth.

Andere verhuurlocaties in Australië

Omdat Broome een internationaal vliegveld heeft, is het een ideale plaats om tevens je camper te huren. Naast Broome kan je in Australië via Worldwide Campers ook een camper huren in bijvoorbeeld SydneyMelbournePerth en Adelaide. Mocht je meer informatie zoeken over de verhuurlocaties, neem dan gerust contact op met ons customer service team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper