Camper huren in Salt Lake City

Een camper huren Salt Lake City, Utah? Worldwide Campers biedt Salt Lake City aan als een van dertig Amerikaanse steden, waar je een camper kunt huren. Salt Lake City is een perfect startpunt voor een camperreis langs de mooiste nationale parken van Amerika. Zo vind je alleen al in Utah het bijzondere Zion, Bryce Canyon en Capitol Reef National Park. Nog iets zuidelijker ligt ook de beroemde Grand Canyon. Maar je kunt ook vanaf Salt Lake City naar het noorden reizen voor de grillige Rocky Mountains en cowboystaat Wyoming. Geïnteresseerd in een camper huren in Salt Lake City? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan op onze website.

Camper huren bij Worldwide Campers

Afhankelijk van je reiswensen en budget, kies je een camper in Salt Lake City die het beste bij je reis past. In Salt Lake City werkt Worldwide Campers samen met drie grote verhuurders: Escape, Cruise America en El Monte. Verhuurder Escape biedt verschillende soorten kampeerbussen, die allemaal handgeschilderd zijn door lokale kunstenaars. Cruise America en El Monte bieden grote campers met maar liefst zeven of acht slaapplaatsen. Daarnaast hebben Cruise America en El Monte frequente aanbiedingen met kortingen op de camperhuur, kilometerpakketten of one way kosten. Kijk tussen de aanbiedingen voor alle lopende kortingen in Amerika.

One way camperreis in Amerika

Naast Salt Lake City zijn er nog tientallen andere huurlocaties in de Verenigde Staten waar je je camper kunt huren. Met het brede aanbod aan locaties, kan je kiezen voor een one way camperreis. Dit betekent dat je een huurcamper ophaalt in Salt Lake City en deze terugbrengt in Las Vegas, Los Angeles of Denver. One way camperhuur is altijd op aanvraag en tegen betaling van extra one way kosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de verhuurder en de afstand tussen je gekozen locaties. Vraag bij ons customer service team naar de mogelijkheden en de exacte kosten.

Goed verzekerd op camperreis

Als je een offerte aanvraagt voor camperhuur in Amerika huurt, dan boek je hier een aantal extra’s bij. Zo voeg je de kilometerpakketten toe, afhankelijk van de afstand die je in totaal wil afleggen. Daarnaast kan je een kitchen set of convenience kit toevoegen waar onder andere pannen, borden, bestek en bekers in zitten. Als laatst kan ook de personal kit handig zijn om toe te voegen. De inhoud verschilt per verhuurder, maar bevat in ieder geval beddengoed en handdoeken. Camperhuur is altijd inclusief de benodigde verzekeringen. Wil je helemaal zonder zorgen op reis? Sluit dan onze NoRisk verzekering af voor afkoop van je eigen risico onderweg.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper