Camper huren in Spanje

Wil je meer zien dan alleen de populaire badplaatsen in Spanje? Kies dan voor camperhuur in Spanje bij Worldwide Campers en leer het echte Spanje kennen. Op reis in je eigen vervoersmiddel en accommodatie in een camper. Verken de zonnige zuidkust, het ruige noorden of het bergachtige binnenland van Spanje met een camper van Worldwide Campers. Met je eigen huis op wielen heb je de vrijheid om je route en tempo te bepalen. Er zijn tal van mogelijkheden in Spanje voor een geweldige campervakantie met bijvoorbeeld je kinderen of partner.

Camper huren bij Worldwide Campers

Een camper huren in Spanje kan via Worldwide Campers bij de volgende camperverhuurders:Indie Campers, Touring Cars, OrsonRent, EuroMotorhome en McRent. Daarnaast biedt ook Portugese leverancier Hostel on Wheels verhuurlocaties in Spanje. Indie Campers, Touring Cars en McRent zijn grote Europese camperverhuurders met locaties door heel Europa en jaren aan ervaring. Maar we werken ook samen met kleinere, gepassioneerde verhuurders zoals OrsonRent, EuroMotorhome en Hostel on Wheels. Door een grote keuze in verhuurders kunt je kiezen uit veel verschillende campertypes, van basic en compact tot grote, luxe campers.

Op camperreis door Spanje

Je kunt je camperreis in Spanje starten in meer dan tien verschillende steden, waaronder in BarcelonaGirona en Sevilla. Een campervakantie is Spanje hoeft helemaal niet zo duur te zijn als je denkt. Boek bijvoorbeeld een goedkoop last-minute vliegticket en kies voor een 4-persoons camper van Hostel on Wheels. Ben je juist op zoek naar een luxe en topservice tijdens je camperreis? OrsonRent, een camperspecialist in Barcelona, levert goede kwaliteit, routetips, splinternieuwe campers en een gratis transfer van en naar het vliegveld. Op zoek naar campings in Spanje? Kijk op ACSI voor een overzicht.

Goed om te weten!

  • Wilt je je hond meenemen op camperreis? Huur dan een camper van Hostel on Wheels, waar je enkel een schoonmaakvergoeding betaalt van €25,-.
  • Bij sommige verhuurders, zoals EuroMotorhome is het mogelijk een om een one way camperreis te maken, waarbij je de camper bij een andere verhuurlocatie weer inlevert. Je kunt bij deze verhuurder zelfs een internationale one way maken, waarbij je met de camper terugrijdt naar Amsterdam. Hier betaal je wel one way kosten voor, die verschillen per locatie. Neem contact op met ons customer service team voor de exacte kosten.

Veilig reizen met een camper

Ga deze zomer veilig op vakantie met je eigen huis op wielen van Worldwide Campers. Al onze verhuurders hanteren een strikt schoonmaakprotocol, waarbij alle huurcampers grondig van binnen en buiten worden gereinigd na elke huurperiode. Ook het personeel op de verhuurlocatie houdt minimaal 1,5 meter afstand van klanten. Eenmaal onderweg heb je alle eigen benodigde voorzieningen bij de hand, zoals een keuken, douche en toilet. Op zoek naar een mooie route door Spanje? Bekijk dan onze routesuggestie door Noord-Spanje. Heb je vragen over een camper huren in Spanje? Neem gerust contact op met ons customer service team voor advies.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper