Camper huren in San Diego

Een camper huren in San Diego voor een camperreis door het westen van Amerika? Worldwide Campers biedt een ruime keuze in campertypes aan, die je camperavontuur onvergetelijk zullen maken. In het uiterste zuidwesten van Amerika kan je een camper ophalen in San Diego. Als je je camperreis begint in San Diego, ben je binnen een paar uur in Joshua Tree National Park en Palm Springs. Of je rijdt met je huurcamper in ruim twee uur van San Diego naar Los Angeles. Naast de bijzondere woestijnlandschappen kan je ook Grand Canyon National Park, Yosemite en het levendige Las Vegas in je camperreis bezoeken. Wil je een camper huren in San Diego? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan op onze website.

Camper huren in San Diego

Of je nu op zoek bent naar een grote camper voor het hele gezin of een kleinere kampeerbus voor een avontuurlijke reis met je partner, bij Worldwide Campers vind je een passend aanbod. In San Diego werkt Worldwide Campers samen met camperleveranciers El Monte en Cruise America. Beide camperleveranciers bieden verschillende modellen aan variërend van twee tot wel acht slaapplaatsen. Je kan een rondreis plannen vanuit San Diego en je camper weer inleveren bij de betreffende verhuurlocatie. Je kan er ook voor kiezen de huurcamper in een andere stad in te leveren, zoals in Las Vegas of San Francisco. Dit heet dan een one way camperreis en is bij beide leveranciers mogelijk tegen betaling van one way kosten. Ons customer service team informeert je graag over de exacte kosten.

Kamperen met een camper

Bij het ophalen van een huurcamper krijg je een overzicht mee van campings in Amerika waar je met je huurcamper kunt kamperen. Afhankelijk van de grootte van de huurcamper kan je kiezen voor een "pull through" plaats, waar je vooruit in kan rijden en rechtdoor weer uit. Je kan ook kiezen voor een "back in" plaats, waar je je camper achteruit moet inparkeren. Op een campingplek met een "full hook-up", kunt je je huurcamper aansluiten op elektriciteit, water en afvoer. Kijk hier voor het reserveren van campings in Amerika.

Camper huren in Amerika

Naast een camper huren in San Diego kan je ook kiezen voor een andere Amerikaanse stad als startpunt. Worldwide Campers biedt meer dan dertig verhuurlocaties in de Verenigde Staten. In het zuidwesten van Amerika kan je ook een camper huren in bijvoorbeeld Los Angeles, Las Vegas, San Francisco of Phoenix. In elke stad bieden we verschillende verhuurders aan. Welke camper je ook kiest, alle benodigde verzekeringen zitten al in je camperhuur. Wil je helemaal zonder zorgen op reis? Sluit dan de NoRisk verzekering van Worldwide Campers af voor afkoop van eigen risico.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper