Camper huren Canada

Wist je dat het prachtige Canada bijna net zo groot is als heel Europa? Hierdoor is Canada het land bij uitstek om een camper te huren. Interesse in een camper huren in Canada? Bij Worldwide Campers kan je kiezen uit vijf verschillende camperverhuurders in Canada en zeven grote steden waar je jouw camper kunt ophalen of inleveren. Canada kent veel bruisende steden als Vancouver, Calgary, Montreal en Toronto. Ook aan natuurschoon en gevarieerde landschappen is er in Canada geen gebrek! Dit oneindig mooie land is het hele jaar door een prima vakantiebestemming voor een camperrondreis. Een camper huren in Canada geeft je volledige vrijheid om dit prachtige land te ontdekken.

Hou er rekening mee dat het verplicht is om de eerste nacht in een hotel te verblijven voor je de camper ophaalt.

Camperreis in Canada

Afhankelijk van jouw budget, reiswensen en gezelschap kan je kiezen uit een breed assortiment van campertypes. Van basic tot luxe campers en van avontuurlijke kampeerbussen tot XL gezinscampers, bij Worldwide Campers bieden we alle opties. Onder de camperverhuurders in Canada vind je Cruise Canada, CanaDream, Fraserway, Four Seasons en Escape. Als je een budgetvriendelijke optie zoekt, passen de campers van Cruise Canada en Four Seasons goed bij jouw vakantie. Daarnaast biedt verhuurder Escape handgeschilderde kampeerbussen, die versterken echt het vakantiegevoel. Fraserway en CanaDream zijn de grootste Canadese verhuurders en bieden enkel campermodellen, die niet ouder zijn dan maximaal 2 jaar.

Camper huren met Worldwide Campers

De lijst met nationale en provinciale parken in Canada is lang! Van Banff tot Cape Breton Island, je kan het allemaal ontdekken tijdens jouw campervakantie. Worldwide Campers biedt verhuurlocaties in zeven Canadese steden: Vancouver, Calgary, Montreal, Toronto, Halifax, Edmonton en Whitehorse. Bij de meeste camperverhuurders is het mogelijk om een one way reis te maken met je huurcamper. Als je wilt, kan je jouw camper ophalen in Vancouver en inleveren in bijvoorbeeld Calgary, Whitehorse of Toronto. Er zitten altijd extra kosten verbonden aan een one way reis, die per verhuurder en bestemming verschillen. Neem contact op met ons customer service team voor de exacte kosten van de one way reis van je voorkeur of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan op onze website.

Veilig op reis met een huurcamper

Als je op zoek bent naar een veilige manier van reizen dit jaar, het huren van een camper is de ideale optie om nog steeds de vrijheid te behouden tijdens jouw reis. Je bepaalt zelf waar en wanneer je reist in jouw eigen huisje op wielen. Onze verhuurders hebben strikte COVID-19 protocollen voor de schoonmaak en desinfectie van alle huurcampers. Daarnaast is het personeel op de verhuurlocaties duidelijk geïnstrueerd in afstand houden tot alle klanten. Ga kamperen, wandelen en fietsen en maak nieuwe herinneringen met familie of vrienden, veilig vanuit jouw eigen camper. Neem contact op met ons customer service team voor meer informatie of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan op onze website. Wij zijn hier om jou te helpen plannen voor een geweldig nieuw avontuur!

Goed om te weten!

  • Als de situatie rond COVID-19 het toelaat, gaat op 7 september 2021 de Canadese grens open voor internationale toeristen. Volledig gevaccineerde reizigers, 14 dagen voor aankomst, hoeven geen twee weken in quarantaine. Houdt voor de laatste updates altijd de website van de Nederlandse en Canadese overheid in de gaten.
  • Wil je op rondreis door Canada mét jouw hond? Dat kan! De meeste verhuurders in Canada laten honden toe in hun huurcampers. Wil je jouw hond mee nemen, geef dit dan aan tijdens de offerteaanvraag. Met uitzondering van Cruise Canada rekenen alle leveranciers een extra toeslag voor huisdieren. Bekijk de leverancierspagina's voor de exacte kosten.
Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper