Camper huren in Australië

Wil je een camper huren in Australië voor een avontuurlijke rondreis door het land Down Under? Worldwide Campers helpt je graag om van jouw camper rondreis door Australië een geweldig ervaring te maken. Australië lijkt er bijna voor gemaakt om met een camper rond te reizen. Tijdens onze zomer is het in Australië winter. Gelukkig is het weer in grote delen van Australië tijdens de winter nog steeds beter dan de gemiddelde Europese zomer hier. Een populaire route per camper in Australië is die van Cairns naar Brisbane. Een camper huren in Australië geeft je de vrijheid om het tropische klimaat van de provincie Queensland en de kustlijn van de Gold Coast te ervaren. Deze regio is erg geliefd bij surfers en backpackers.

Ruime keuze in huurcampers

Worldwide Campers biedt een verscheidenheid aan camperverhuurders in Australië aan. Of je nu met een 6-persoons motorhome of een knusse budgetcamper rond wilt reizen, bij Worldwide Campers kun je kiezen voor een camper die past bij je wensen. Backpacken in Australië met de grootste vorm van vrijheid kan met een busje van Camperman Australia, Hippie Camper of Jucy Campers, twee camperverhuurders in Australië die vrolijke beschilderde campervans verhuren voor de backpacker die op wil vallen. Voor een gezinsvakantie in een motorhome met zekerheid kies je voor een camper van Apollo of Britz. Bij camperverhuurder Britz kun je ook een 4×4 camper huren in Australië. Informeer, voordat je de camper huurt, goed naar waar je wel en niet mag rijden met de huurcamper. Ook als je kiest voor luxe kun je een camper huren. Worldwide Campers werkt samen met Maui en Star RV, camper verhuurbedrijven die gloednieuwe luxe campers verhuren. Kortom, een camper huren in Australië staat garant voor een avontuurlijke camper vakantie, voor welke verhuurder je ook kiest.

All Inclusive camperhuur tarieven

Alle campers worden verhuurd zonder kilometerrestrictie, zodat je zorgeloos kunt reizen. Dus al reis je met de huurcamper van Sydney helemaal naar Perth, je komt achteraf nooit voor extra kosten te staan. Informeer voordat je de huurcamper ophaalt naar de mogelijkheden voor de verzekeringen van de huurcamper en het afkopen van het eigen risico. Op deze manier kun je zorgeloos van je camper vakantie genieten! Ben je nog op zoek naar een camping? Bekijk voor een overzicht van campings de website van FindaCamp

Bespaar op je camperrondreis door Australië

Aangezien het best wel een stuk vliegen is naar Australië is het gebruikelijk om een lange vakantie te boeken. Binnenlandse vluchten zijn goedkoop en erg populair in Australië. Je kunt via Worldwide Campers meerdere campers boeken voor diverse camperlocaties. Kies bij het reserveren van meerdere campers altijd voor dezelfde camperleverancier, zodat je in aanmerking kunt komen voor de Long hire korting van de verhuurder op de camperhuur. Een camper huren in Australië kan op een van de volgende locaties of combineer je camperhuur vakantie in Australië met het huren van een camper in Nieuw-Zeeland: Adelaide, Alice Springs, Brisbane, Broome, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth of Sydney.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper