HomeVerhuurdersCampervan North America

Campervan North America

Campervan North America

Denk je aan ouderwets kamperen maar met wat meer comfort? Dan zit je bij Campervan North America goed! Deze leverancier biedt goed onderhouden kampeerauto’s aan in Orlando, Seattle, Las Vegas, Denver en Bozeman (Yellowstone NP), perfect voor stellen of gezinnen met 1 of 2 kleine kinderen. Omdat deze kampeerauto’s niet gezien worden als camper, kunt u hiermee makkelijker rondrijden en parkeren in de steden en nationale parken. Naast compacte campervans verhuren zij ook accessoires die u niet zo gauw meeneemt vanuit huis, denk aan een extra tent of giet ijzeren braai om heerlijk boven het kampvuur te koken.

Locaties Campervan North America

Campervan North America heeft vijf locaties in Amerika: Orlando, Seattle, Las Vegas, Denver en Bozeman. Vanuit elke locatie bent u binnen een uur in de natuur om te genieten van alle rust die de Amerikaanse natuur te bieden heeft.

  • Bozeman, Montana vlakbij Glacier, Yellowstone, and Grand Teton National Parks.
  • Las Vegas, Nevada: Gateway naar de Grand Canyon, Zion, Bryce Canyon, Death Valley National Parks and vele andere parken.
  • Denver, Colorado: heerlijke stad voor een korte city trip, startpunt voor de Rocky Mountains, op anderhalf uur van Rocky Mountain National Park.
  • Seattle, Washington: begin punt voor Olympic National Park, Cascade Mountains, Mt. Ranier, San Juan Islands, British Columbia (Canada) en meer.
  • Orlando, Florida: in een mum van tijd rij je richting de Everglades of de Keys, maar logeren bij Mickey Mouse is ook een optie met ee camper van Campervan North America.

Om de ecologische footprint door te zetten, laat Campervan North America graag weten aan zijn klanten dat zij lid zijn van 1% For the Planet: een samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven die hart heeft voor het milieu.

Waarom kies je Campervan North America

  • De kampeerauto’s van deze camperverhuurder zijn zuiniger dan een RV, makkelijker te besturen en passen op elke kampeer- en parkeerplaats!
  • Hotelaccommodaties zijn duurder dan een kampeerplaats. Met een kampeerauto van Campervan North America kun je af en toe kiezen voor de luxe van een hotel of heerlijk basic kamperen. Mocht je na een lange rit moe zijn, hoef je niet op zoek te gaan naar een hotelovernachting, maar geniet je van het comfort dat de kampeerauto aanbiedt.
  • Campervan North America verhuurt hun campertype Edelweiss ook aan jongeren onder 21 jaar, wat uniek is in de camperverhuur. Wel is de criteria dat de hoofdbestuurder minimaal 1 jaar in het bezit is van zijn/haar rijbewijs.
Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper